Een klinkende overwinning!

VVS Rotselaar versus Sk DelleNog geen 10min bezig of Bjorn Stroobants speelt in op Shine Massie en deze trapt de 0/1 binnen. In de 30ste min trapt Vince Michiels op doel en de bal verdwijnt mooi in de verste hoek binnen 0/2. Net voor de rust speelt Shine de bal door naar Nick Van Impe en zo gaan we rusten met 0/3.

In de 52ste min een solo van Luckermans Yoni maar het is Bjorn Stroobants die de 0/4 vastlegt. Dan een ongelukkig tegendoelpunt in de 63ste min 1/4.

Maar SK Delle is niet tevreden met deze situatie en zo gaan ze op zoek naar meer. En dat meer vinden ze via een pass van Nick Van Impe op Bjorn Stroobants die de 1/5 mooi binnen trapt. En zelfs hiermee zijn ze niet tevreden want in de 85ste min zet Nick Michiels een aanval op die dan via Bjorn Stroobants bij Shine terecht komt en deze trapt de 1/6 eindstand binnen.

Goede wedstrijd tegen een ploeg waarvan we dachten dat ze sterker waren maar de 3 punten die nemen we wel mee naar huis.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Mossbusters Tienen om 18:15 dus allen op post zou ik zeggen

Scroll Up